Frederieke Boersma

Frederieke Boersma Yogadocente

Frederieke Boersma (1980) Frederieke Boersma met haar 2 kinderenis trotse moeder van 3 zonen:        Ian (2007), Mason (2010) en Bodhi (2020). Yogadocente voor kinderen, tieners en ook voor volwassenen!

Werkzaam als pedagogisch medewerkster miste ik iets wat ik kinderen kon meegeven, toen ik  een workshop Peuteryoga zag, was ik meteen om : “Ik word kinderyogajuf!” Daar startte mijn prachtige yogadroom…

Ik volgde de Docentenopleiding Peuter- en Kleuteryoga bij Marjolein Smit. Meteen was ik overtuigd van de positieve effecten van kinderyoga en zag de kinderen opbloeien in deze ongedwongen sfeer! Als snel volgde ik de docentenopleiding voor Kinderyoga bij Jip & Jan Academie van Helen Purplehart www.kinderyoga.nl en Kindermeditatie van Rosalinda Weel. Daarna volgde de docentenopleiding Ouder & Kind Yoga (baby- dreumes- en peuter – kleuteryoga) en de docentenopleiding voor Tieneryoga.

Omdat Yoga & meditatie zoveel moois in mijn leven heeft gebracht, wilde ik dit ook kunnen delen met volwassen. De Docentenyoga opleiding is prachtige aansluiting op mijn yogadroom!

Jip&Jan_zwart

Frederieke:
“Het is heerlijk om yoga & meditatie te doen, even helemaal ontspannen!
 Kom, ervaar en geniet mee! Yoga is Fun!”