yoga4soul

Yoga betekent eenheid. Het woord ‘yoga’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘verbinden’. Het verbindt lichaam, geest en ziel. Het brengt je terug bij jezelf, de plek waar alles goed is. De yogamat is een prachtige plek om weer in balans te komen en inspireert je. Graag inspireer ik je in een van mijn lessen, Namaste!

Yoga waar je lichaam & geest samenbrengt door bewust te bewegen in combinatie met je adem. Je wordt sterker, flexibeler en rustiger in je hoofd! De lessen zijn Easy Flow: rustig opgebouwd en de flow maakt het soepel! Yoga brengt je in contact met jezelf & je innerlijke kracht. Ik ontmoet je graag op de yogamat!

Lestijden Yoga:
Maandag: 20.45 – 22.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 10.15 uur
Studio:  Yoga4Soul
Stephensonstraat 38 Haarlem

Prijzen:
Proefles gratis!
Leskaart: 7 lessen €85,- (geldig 7 lesweken)

Zondag 1 juli 2018  Restorative Yin Yoga& Klankschalen Ontspanning  13.00 – 14.30 uur by Puur in Balans- Live Life dance Center – Minaret 1 in Hoofddorp
€20,00

Yin Yoga4soul Workshop
Wil je liever een losse workshop? Wil je tot rust komen? of heb je lichamelijke klachten/blessures?
Elke maand is er een mooie Yin Yoga Workshop met Klankschalen Ontspanning.
Yin komt van Ying-Yang. In deze Yang-wereld (drukte, snel, presteren) wereld is het heel mooi om de Yin (rust, ruimte stilte) op te zoeken zonder spierspanning en werkt op bindweefsel niveau. In combinatie met de Klankschalen als eind-ontspanning werkt het als een massage. Een prachtige workshop om los te laten, ruimte te vinden in jezelf en weer op te laden.
Meld je aan voor deze bijzondere helende workshop, vol is vol!