yogakiddies

Ouder & Peuteryoga (2 – 5 jaar) 

Samen bewegen, ontdekken, ontspannen en vooral veel plezier maken!yogakiddies
Elke les heeft vaste onderdelen waardoor kinderen het herkennen. Het is een leuke activiteit om samen met je peuter te ervaren, en draagt bij aan een verbetering van de geestelijke en lichamelijke conditie van ouder en kind.

Ouder & Kindyoga (6 – 10 jaar)   

Samen met je kind bewegen, ontdekken, ontspannen en vooral veel plezier maken!Elke les heeft vaste onderdelen waardoor kinderen het herkennen. Het is een leuke activiteit om samen met je dreumes te ervaren, en draagt bij aan een verbetering van de geestelijke en lichamelijke conditie van ouder en kind. Yoga met je kind is een leuke manier om echt in contact te zijn, vol fantasie, plezier en humor! Yoga is fun! Vaste terugkerende lesonderdelen: dierenyoga, massagespelletjes en samen ontspannen. Je hoeft geen ervaring te hebben of lenig te zijn. Ook voor opa/oma is het een leuke ervaring om samen met uw kind te doen.

Yoga met je kind is een leuke manier om echt in contact te zijn, vol fantasie, plezier en humor! Yoga is fun! Vaste terugkerende lesonderdelen: dierenyoga, massagespelletjes en samen ontspannen. Je hoeft geen ervaring te hebben of lenig te zijn. Ook voor opa/oma is het een leuke ervaring om samen met uw peuter te doen.

Houd voor de data van de Ouder/Kind yoga onze Facebookpagina in de gaten!

Yoga Avontuur:
Samen gaan we op avontuur (dierentuinyoga, circusyoga), spelenderwijs worden lichaam en zintuigen geprikkeld: dierenyoga, massagespelletjes, ontspanning en visualisatie. Door te spelen, zingen en lachen worden kinderen gestimuleerd in de ontwikkeling van hun eigen creativiteit. En worden ze bewust van hun eigen lichaam en hun omgeving.

Kinderyoga (5 – 10 jaar )

Maandag  15.45  – 16.45 uur Kinderyoga ( 5 – 10 jaar)

meisjehondKinderen houden van bewegen, zijn speels en fantasierijk. Tegelijkertijd wordt er veel van ze gevraagd en komen ze in aanraking met veel prikkels en indrukken van buitenaf. Op die momenten is het fijn als ze kunnen vertrouwen op hun eigen lichaam, gevoel en kracht. Kinderyoga helpt hen hiermee in contact te komen, doordat verschillende zintuigen worden aangesproken en de yogahoudingen hen helpt bij het leren kennen van hun eigen lichaam.. Warming-up, yogahoudingen, ademhaling, massagespel, ontspanning en visualisatie zijn vaste onderdelen.

Yoga maakt je sterker, leniger en gezonder. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je voelt je rustiger en meer ontspannen.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor geplande data!